Hurra….

…for mig selv :) I dag fylder jeg nemlig 25 år (og har fra nu af ikke flere fødselsdage i resten af mit liv, har jeg besluttet!). Jeg har allerede fået en masse dejlige gaver og søde kort, også helt hjemme fra DK. TAK søde søde mennesker!

Vi er tilbage i New York efter en dejlig dag i Washington, og i dag skal vi bare bruge dagen på at hygge os i det dejlige vejr, og i aften skal vi spise på Buddakan i Meatpacking, og bagefter ud at drikke lidt drinks. Kan I have en dejlig dag!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Hurra….

  1. Lasse skriver:

    Haha, fedt med en pose kanel :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>