Washington DC

Vi havde en virkelig god dag i Washington, hvor vi fik set rigtig meget, selvom vi kun havde 6 timer i byen. Vi så Det Hvide Hus, Washington Monument, US Capitol og Arlington Cemetery. Det er virkelig vildt, hvad én by kan indeholde af seværdigheder. Vi nåede jo nærmest kun halvdelen, og derudover nåede vi jo slet ikke at se selve byen. Det må blive en anden gang.

Og nå ja, opsmøget på ærmerne er ikke et forøg på, at være fashionable. Det var freaking varmt, og så lufter et opsmøg jo gerne. Haha. Anyways – en virkelig god dag!

/Louise

PS: Tasken på sidste billede er forresten, den taske jeg købte til Acne Sample Sale for en slik :)

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, USA. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Washington DC

 1. Newyorkerbyheart skriver:

  Efter New York er D.C. min yndlingsby. Jeg er synes at det er en lækker by, anderledes fra NYC, men skøn.
  Smukke billeder, som vækker søde minder hos mig, fra de 3 gange jeg har været i byen og D. C. kan være FRYGTELIG varm! Jeg var der en uge i juli måned og søgte alle de airconditionerede steder jeg kunne finde – hvilket jo heldigvis ikke er så svært i USA – men hold da op hvor var det varmt :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Signe Støttrup Jensen skriver:

  Louise, vi kan jo slet ike se den taske ordentligt! Flere billeder, tak! Også af de pæne, pæne sandaler – hvad er det mon for nogle?

  • louise skriver:

   Søde Signe – tasken er desværre blevet sendt med et fly til DK, så den venter på mig, når jeg kommer hjem. :) Sandalerne er nogle billige nogle herfra New York – har du fået sparet lommepenge samemn til din tur? You gonna need them!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>