Spørgsmål??

Tiden er lidt knap i disse dage. Har lige sagt på gensyn til min søde familie efter dejligt dejligt besøg, og er nu kastet mig over bøgerne, da der er en del, der skal indhentes. I denne uge har jeg 3 test og en skriftlig opgave, der skal afleveres. Men lige så snart jeg får tid, har jeg rigtig mange indlæg til jer! Har oplevet rigtig meget og spist dejligt mad (som altid).

Derfor vil jeg benytte ‘stilheden’ til at lave en såkaldt spørgerunde, som det hedder i blogland. Jeg modtager ofte mails fra folk omkring New York og mine studier, og tænkte at alle lige så godt, kan drage bytte af det. Derfor kan I her spørge om alt, I har lyst til om New York, om at studere i udlandet osv osv, og så prøver jeg at svare efter bedste evne.

Derudover vil jeg opfordre til at kigge på siden, der hedder ‘Studier i udlandet’, da jeg der har lavet en lille oversigt (som jeg arbejder på at udvide), og også et par spørgsmål jeg har svaret på.

/Louise

PS. Her i New York er vi nærmest ved at dø af hedeslag og mine fingre fedter til tastaturet, hvordan er det i DK?

Dette indlæg blev udgivet i New York, Random, Studie, USA. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Spørgsmål??

 1. Louise skriver:

  Vejret i Dk veksler som det plejer :)
  Her i Aalborg har vi lige haft en del dage med grå himmel og enorme mængder regn. (vi har lige haft karnneval, med en kold blæsen og regn. øvøv)

  Idag kommer solen så småt frem igen, så der er faktisk helt lunt og dejligt :)

  mht. til studierne, kunne jeg godt tænke mig at høre om + og – iforhold til et studie i DK :)

 2. Pernille skriver:

  Hej!
  Virkelig god blog du har. Overvejer selv at studere i udlandet, og sidder selvfølgelig inde med en masse spørgsmål – og puf, så fandt jeg helt tilfældigt din blog. Det er dejligt at høre historierne om studiet fra en som rent faktisk går der, istedet for bare at læse om mulighederne på nettet.
  Keep up the good work – og nyd lidt af varmt for mig, det regner i danmark og jeg skriver eksamensopgave :(

  Hilsen Pernille

 3. Egedal skriver:

  Jeg vil MEGET gerne studere i NYC, så jeg har en række spørgsmål:

  1) Er det muligt at studere derovre INDEN man starter uddannelse i DK?
  2) Hvis ja, så forestiller jeg mig at selvfølgelig vælge relevante fag ift. uddannelse herhjemme m.v. – ansøger man så på samme “baggrund” som en amerikansk statsborger?
  3) Jeg vil nemlig meget gerne afsted i 6 måneder efter 3.g. Er det da overhovedet muligt at læse noget, inden for den tidsramme? Rent økonomisk er 200.000 hvad jeg råder over alene til uddannelse – realistisk?

  vh Jeanie

 4. nanna skriver:

  Hej Louise
  Jeg står selv overfor en tur til NY! Jeg planlægger den helt store shoppetur, men for ikke at gå helt amok og lave alt for mange impuls(dyre)køb, prøver jeg at tænke meget over, hvad jeg kunne tænke mig at købe, og hvad der er billigt. På min liste er selvfølgelig nike-sko og et Lumix-kamera som dit. Har du nogle tips til, hvad der ellers er billigere og kan svare sig at købe i NY? :-) Desuden har jeg også Alexander wang kamera-tasken i kikkerten – hvad kostede din?

  Nanna

 5. Camilla skriver:

  Hejsa,

  Først og fremmest tak for en inspirerende NY blog.

  Jeg vil bare spørge hvor du bor i NY (det har du sikkert allerede skrevet om)? Hvad koster det og hvordan har du fundet frem til det?

 6. Ida skriver:

  Hej Louise :)

  Jeg vil gerne vide hvad forskellen på college og universitetet er? Var der ingen problemer forbundet med at få godkendt fagene i DK når du valgte college?

 7. Ida skriver:

  Der dukkede lige et ekstra spørgsmål op – Kræves der et bestemt gennemsnit fra ens danske universitet for at blive optaget på college / university i USA? :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>