Freaking hot!

Tre ting jeg er svært glad for, for tiden:

1. Min brandtrappe

2. Lemonade, i store størrelser og iskolde (og gerne fra Angelique – men andre kan også gøre det)

3. Nyindkøbte fane

Hold nu kæft (undskyld mit sprog) her er varmt for tiden. Lige nu er der er 31 grader udenfor, og kl. er 19.30. Luftfugtigheden er vild, og lige pt. er fanen årets bedste køb. Da jeg sad i Bryant Park i dag og var ved at gå til af varme, kunne min amerikanske studieveninde Lucy fortælle mig, at her er rart lige nu, og at det bliver meget værre i juli og august. Værre siger du???? Puha (jeg er der dog ikke til den tid alligevel). Men ovenstående tre ting er med til at gøre livet lidt køligere, og helt ærligt, så kan man jo heller ikke tillade sig at brokke sig over vejret. Brandtrappe, fane, lemonade – så kører det igen.

/Louise

PS. Jeg svarer på spørgsmålene i løbet af weekenden. I er selvfølgelig altid velkomne til at sende mails osv, men på den her måde, er der lidt flere, der har glæde af mine svar, så fyr løs :)

Dette indlæg blev udgivet i Random, Rejse, Studie, USA. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Freaking hot!

  1. Nina skriver:

    Åh shit! “frygter” nu endnu mere hvordan det blir i N.Y. i juli hvor jeg skal derover.. Må medbringe masser af løst tøj :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>