Om at involvere sig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Berkeley College ikke er den mest sociale skole i verden. Ved ikke hvorfor, det er sådan, men jeg laver et mere uddybende indlæg på et senere tidspunkt, hvor jeg giver mit perspektiv. Men man kan jo ikke tillade sig, at skyde skylden på Berkeley, hvis ikke man selv gør noget for at involvere sig. Skolen har en masse forskellige ‘clubs’ indenfor forskellige genre. Jeg har valgt at melde mig ind i ‘Fashion Club’ (åhhh det lyder cheasy), for at møde mennesker jeg ikke nødvendigvis har timer med. Vi mødes hver onsdag og et af de projekter, vi har lavet, var et photoshoot. Her skulle vi i gruppen vælge en stylist, en/to modeller, en makeup artist og en fotograf. Jeg agerede selv “fotograf” (gåseøjnene er der, fordi fotograf er et lige lovligt stort ord at putte på mig selv). Desværre mødte vores stylist ikke op (det er åbenbart ikke alle, der føler sig forpligtede i en gruppe), så vi måtte arbejde med det tøj, vi havde. Location var Bryant Park, og det var virkeligt modigt og sejt af Helena og Kamilla at stille sig op som modeller ved høj lys dag og masser af mennesker. Ovenfor ser I resultatet, og jeg synes selv, det blev godt trods omstændighederne. Om ikke andet var det i hvert fald virkelig sjovt, og jeg er glad for, at jeg har involveret mig i frivillige aktiviteter!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Om at involvere sig

  1. Anne skriver:

    Jeg synes at det er nogle rigtig fine billeder du har fået taget. Er især vild med det hvor den ene pige kommer gående op fra subwayen. Drømmer mig væk til den by ved de her stemnignsfyldte billeder, åh.
    God weekend :)

  2. Ida skriver:

    Billedet hvor en af pigerne står på vejen med sine sko i hånden minder mig om noget fra GossipGirl. cool arbejde!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>