Buddakan <3

Edamame dumplings

Mushroom and Sugersnaps Siu Mei

Sesame Shrimp Toast with Soya and Spicy Mustard

Boneless Spareribs with Chinese Mustard

Black Pepper Ribeye with Crispy Bird’s nest

Vegetable Rice with Coconut Curry Foam

Charredfilet of Beef with Wonton Crisps and mustard sauce

Glazedalaskan Blackcod with Chili Eggplant and Black Bean Relish

Almond bread pudding with maple butterscotch, bananas, whiskey ice cream

Vanilla rhubarbshortcake cheesecake semifreddo, strawberry crumble, tsing tao sabayon

Crying chocolate malted chocolate ganache, milk caramel, jasmine tea ice cream

På min fødselsdag var jeg så heldig, at mine forældre ville give en middag på et sted, jeg måtte vælge. Efter mange overvejelser og diskussioner med mig selv, faldt valget på Buddakan, som ligger i Chelsea/Meatpacking. Jeg ville have spist på ABC-kitchen, som netop er blevet udnævnt af bladet TimeOut til at være ‘den bedste nye restaurant’ i 2011, men det var helt umuligt at få bord. Heldigvis viste Buddakan sig, at være en god substitut! Det var sådan en god oplevelse: stedet var lækkert, atmosfæren var god, betjeningen helt i top og afslappet, og maden var fantastisk!!! Konceptet på Buddakan er, at man bestiller lidt (læs: meget) forskelligt, og så deler man det. Maden kommer løbende, og så hapser man ellers bare. Eneste minus var, at maden nogengange kom lidt for hurtigt, men det var nok mest fordi, vi valgte at spise en ret, før vi gik videre til den næste.

Jeg beklager, at billedekvaliteten ikke er så god, men det var meget mørkt, og jeg hader blitz! Håber dog stadig I kan fornemme, hvor lækkert det var. Beskrivelserne af madet er taget fra Buddakans menukort, og hvis I får mulighed for at spise der, kan jeg anbefale alle retterne! Og tror faktisk, at oplevelsen på Buddakan var den bedste gave! Og hvis stedet ser lidt bekendt ud, så kan jeg til dem, der er Sex and The City fans, oplyse at Buddakan er der, hvor Carrie og Big har deres rehearsal dinner i filmen.

Nu vil vi ud at nyde Brooklyn – jeg afleverede nemlig en eksamen fredag, og har derfor slet ikke noget skolearbejde før næste uge. Og det skal jo fejres. Først tager vi til Atlantiv Avenue, hvor der er ArtWalk i denne weekend og senere tager vi i biffen i Cobble Hill. Jeg købte for et par måneder siden et godt tilbud på LivingSocial, som svarer til Downtown i Danmark. Hvis man skal til New York, kan man med fordel holde øje der eller på Groupon, som fungerer på samme måde.

/Louise 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Mad, New York, Oplevelser, Restaurant. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Buddakan <3

  1. Katrine skriver:

    Jeg er solgt Louise! Lørdag aften og jeg har nydt to rugbrødsmadder (for det er altså også guld værd), men det her er jo næsten kunst at se på. Jeg elsker at du er så madglad og -nysgerrig :D

  2. louise skriver:

    Ja det er lækkert ikk’?? Rugbrødsmadder er ikke at undervurdere :) Haha ja, du kan jo næsten forestille dig, hvor slidt dit køkken når at blive, mens du er væk! ;-)
    /Lousie

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>