Blogpaper

Man skulle tro, jeg delte alt her på bloggen, men faktisk er der ting, jeg har holdt hemmeligt for jer. For et par måneder siden blev jeg kontaktet af Blogpaper, hvor de spurgte, om jeg havde lyst til at lave et bidrag til det første magasin. Blogpaper er et online gratis magasin, der sætter fokus på mode og livstil, og er generelt et virkelig fedt projekt, så jeg sagde pænt ja tak. Derfor jeg har gemt nogle af oplevelserne i New York, men de kan alle ses i Blogpaper, som netop har release i dag. I kan tjekke det ud her, eller klikke på billedet – der mange andre seje ting i magasinet. Håber I kan lide det :)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Brooklyn, New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Blogpaper

 1. Malsen skriver:

  Ej, hvor er det cool! Super godt gået :)

 2. Katrine skriver:

  Fedt Louise! Tillykke med det, glæder mig til at læse det senere :)

 3. Newyorkerbyheart skriver:

  Ejjjjj, hvor FEDT!!! Jeg skynder mig ind og kigge :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 4. Fedt :) Stort tillykke til dig Louise. Jeg elsker din blog, den er så inspirerende, især hvis man planlægger en tur til New York ;)

  • louise skriver:

   Tusind tak, er glad for du kan lide bloggen :) Haha, men som jeg skrev til Katrine er tillykke lidt sjovt i denne sammenhæng, men tak :)

 5. Cristelle skriver:

  So cool that you did this article!!! 6 pages!!! OMG :D
  See u tomorrow!
  XOXO // Cristelle

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>