Blogs

Jeg er lidt af en blognørd, og jeg elsker at læse blogs. Selvom jeg har travlt herovre, og egentlig slet ikke burde sidde foran computeren særlig tit, hænder det jo alligevel, at man sidder og nyder at lave ingenting. Og for mig er det at læse blogs. Lige nu ligger jeg og hygger mig på stranden, men så kan I lige få et udpluk af mine yndlingsblogs:

Cecilie har jeg hængt ud med herovre i New York og udover, at hun er en dejlig pige, har hun en hyggelig blog. Hun har boet i New York de sidste 8-9 mdr., så der er gode tips og tricks til byen.

Pernille flyttede til New York omtrent samme tid som mig – men til forskel for mig, er hun her på ubestemt tid (skarn). Pernille har jeg også haft fornøjelsen af at drikke kaffe med i Brooklyn, og jeg nyder at læse hendes små anekdoter om hverdagen i New York, som jeg altid kan sætte mig ind i.

Min søde veninde og læsemakker Birgitte (PS. Bridget jeg mangler dig i disse eksamensdage) har ovenstående blog, hvor hun blogger om sit liv i Sydney. Hun er ligesom mig på udveksling, og derudover rejser hun rundt på New Zealand og i Indonesien. Her kan man få stillet rejselysten lidt, og så kan jeg jo godt lide at følge med i, hvad min savnede veninde laver, når hun ikke er med mig.

Linda blogger om alt muligt – lige fra økologi, til hverdagen og om København. Jeg nyder at læse med – det er hyggeligt og ukompliceret. Derudover får bloggen mig til at glæde mig rigtig meget til, at jeg selv flytter til København.

Jeg har læst med hos Sidsel og Lasse i lang tid nu (og I kender den sikkert allesammen) – og har også haft fornøjelsen af at møde dem i virkeligheden. Det har været hyggeligt hver gang, og jeg kan godt lide deres nede-på-jorden-blogging. Derudover tager Sidsel snart til Sydney for at studere et semester, og det bliver det jo ikke dårligere af. Har selv store planer om et semester i Australien på kandidaten, så jeg glæder mig til at følge med :)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Blogs

 1. Cecilie skriver:

  Du er da sød!

 2. Pernille skriver:

  Skarnet siger TAK :-)

 3. Jakob Hansen skriver:

  Hej Louise.

  Jeg kan læse, at du elsker at læse blogs. Hvis du gider og har lyst. Så må du da gerne læse med på min. Den er lige startet og derfor ikke alt for velbesøgt. Men det er meningen at man skal debattere på den. Du kan jo skrive hvad du selv ville gøre, for at gøre den bedre, da du har lidt mere erfaring.

  http://jakobsnyeliv.blogspot.com/

  Mvh. Jakob

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>