Cobble Hill Cinemas

Den anden dag var vi i biffen i Cobble Hill i Brooklyn, som jo er et dejligt dejligt område. Specielt gaden Court st. er ikke andet end hyggelige caféer og kage-steder (dét kan vi li’). Vi så Hangover 2 (den var virkelig sjov og lidt grotesk), og tror kun vi var maks 40 mennesker i en lille sal – skide hyggeligt! Vi var rimelig tidligt afsted, fordi vi ville spise bagefter (på Pastis), og da vi kom ud, var der virkelig lang kø – se sidste billede. Godt vi valgte den tidlige forestilling, så havde vi også tid til at se flot solnedgang over Manhattan.

I dag var vi en tur ved stranden – og det var en noget blandet oplevelse. Men tror jeg laver et seperat indlæg på et senere tidspunkt.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, Mad, New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>