Prospect Park

Jeg har før skrevet om Prospect Park, som ligger tæt på, hvor vi bor, og den anden dag tog vi derhen og spiste aftensmad. Åhh hvor er det et dejligt sted. Det var næsten som at grille i Danmark på en varm sommeraften – bare uden grillen. (Der tog vi til gengæld revanche i går – mere om det på et andet tidspunkt). Selvom man ikke kan se det på billederne, var parken fyldt med familier og folk, der var ude at lufte og lege med deres hunde. Har I en god weekend i DK? Her i New York nyder vi en af de sidste weekender, vi har – det er simpelthen næsten ikke til at bære, at tiden er gået så hurtigt. Jeg vil ikke hjem!!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, Mad. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Prospect Park

 1. Malene skriver:

  Synes jeg kan spottet noget nyt?? :-)

 2. Malene skriver:

  * spotte

 3. Newyorkerbyheart skriver:

  Åh, det ser godt ud!!
  Jeg ved hvordan du har det. Ikke at jeg har prøvet at bo i NYC, men da jeg skulle hjem efter mit år som au pair, tudede jeg i alle 7½ timer på vejen hjem – stakkels sidemand siger jeg bare :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  • louise skriver:

   Haha ja jeg tror heller ikke, det bliver sjovt at sige på gensyn til NY :( Men heldigvis er Danmark et dejligt land at komme hjem til.

 4. Ida skriver:

  Uh, de billeder frembringer gode minder – boede lige overfor Prospect Park i en måneds tid for et par år siden ;-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>