Popbar

Et af kendetegnene ved ‘spisesteder’ (med spisesteder mener jeg mad, kaffe, kage, is osv) i New York er, at de ofte specialiserer sig i én ting. Enten er det ‘tingen’, de er blevet kendt for, eller også kan du kun få én ting – haha dårligt forklaret, men håber I forstår. Men pointen er, at det er noget af det, jeg elsker allermest ved New York – og kommer til at savne rigtig meget. Der er også lidt af det i København (f.eks. Agnes Cupcakes), men ellers ser man det ikke rigtig i Danmark – men det er jo også meget nemmere i New York, fordi der er så mange mennesker (dog også meget konkurrence).

Nå, men i hvert fald var vi den anden fag forbi Popbar i West Village, hvor de kun sælger håndlavede pindis. Du vælger selv smagen, og så kan du få den dyppet i forskellige ting, og derudover har de forskellige kombinationer stående, som de anbefaler. Vi valgte ananas dyppet i mørk chokolade og pistacie dyppet i chokolade og hakkede pistacienødder. Mmm det var godt! I kan finde adresse og information om stedet her. Tænker at det er meget aktuelt for de af jer, der skal til New York her i sommerferien. Der er en is meget ofte tiltrækkende, og så ligger stedet lige ved Bleecker St., hvor de fleste alligevel skal hen. Lige rundt om hjørnet ligger også et godt italiensk is-sted, hvis man er mere ’3-kugler-typen’.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Mad, New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Popbar

 1. Guapizimo skriver:

  Hold da op et cool koncept!! Og det ser fedt ud som de is står den i montren, det er ærgerligt København trods alt ikke er stort nok til at have så mange af de der koncepter – men hurra for vi i det mindste har Agnes :)

 2. Signe Støttrup Jensen skriver:

  Mmmh, det ser sjovt ud. Hvad kunne man få dyppet i ellers?:-)

  • louise skriver:

   Åhh Signe alle de detaljer ;-) Jeg kan ikke huske det, men det var noget med forskellige slags chokolade og kokos, og så var der mere, som du må prøve, når du hiver Fam. Jensen med derhen!

 3. Muggi skriver:

  Hej lille putte. Der er da hvis et sted du glemte, at vise os :o (

 4. Pingback: Stemningsbilleder fra Benidorm #2

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>