En udsigt man aldrig bliver træt af

Da vi så solnedgang i Brooklyn Heights i sidste weekend, blev vi lidt tid for at se mørket lægge sig over Manhattan. Det er virkelig en udsigt, jeg aldrig bliver træt af – og det er egentlig utroligt, at en granitø kan være så pæn. I første udgave af Blogpaper har jeg givet lidt forskellige bud på udsigter over Manhattan, som jeg også vil lave et indlæg om på et senere billeder, da jeg har mange flere billeder, end der kunne være  i Blogpaper. Hvis I endnu ikke har set det, kan I se det her.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til En udsigt man aldrig bliver træt af

 1. Guapizimo skriver:

  Fantastisk! Den udsigt ville tage pusten fra mig hver evig eneste gang jeg så den hvis jeg stod der!

 2. Rikke skriver:

  Wow ! Sikke en fantastisk udsigt =)

 3. Sarah Rj skriver:

  Wow! og fantastisk smukke billeder. Er de taget med dit lumix?

  • louise skriver:

   Tak :) Ja de er taget med mit Lumix. Tror bare jeg indstillede det på ‘Night Scenery’, og så blev det flot lys. Prøvede at indstille manuelt, men så blev det ret grynet (fordi jeg ikke kan finde ud af det).

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>