Recommendations, anyone?

I dag er der kun 14 dage til vi forlader New York – og det er jo egentlig ganske forfærdeligt at tænke på. Men jeg kan slet ikke tillade mig at klage, for nye oplevelser venter lige om hjørnet. Inden vi sætter kursen mod Danmark igen, tager vi på en 40 dage lang roadtrip rundt i USA. Eller dvs. vi har bilen i 30 dage – vi henter den i San Francisco og afleverer i San Diego. Vi flyver til Seattle d. 29. juni, hvor vi har en lille uge, og derfra flyver vi videre til San Francisco, og til sidst tager flyet fra San Diego til New York d. 6. august, hvor vi har to dage, inden turen går tilbage til Danmark d. 8. august.

Og det er her, I kommer ind i billedet! Hvis I har nogle anbefalinger til de forskellige steder på kortet, så må I endelig sige til: gode kaffebarer, spisesteder, turistfælder, gode strande, seje oplevelser – ja egenligt bare alle anbefalinger, I kan komme på (vi har ret mange guidebøger, så alle de rigtig turistede-ting skal vi nok få besøgt – det er mere de gemte guldkorn, vi vil have fingrene i).

Anbefalinger på hoteller og hostels osv. behøver vi ikke, da vi benytter os af Coachsurfing, og derudover kan vi sove bagi den bil, vi har lejet (for at spare penge på hostel, og så kan vi godt lide det på den primitive måde).

Håber I har en masse guldkorn gemt i ærmerne, så vi kan gå på opdagelse (her i New York har jeg ofte selv brugt en kaffebar som pejlemærke for en gåtur – og så ender man altid i et eller andet hyggeligt område, man ikke har været i før. Hvis det altså ikke er Starbucks ;) )

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Oplevelser, Rejse, USA. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Recommendations, anyone?

 1. Signe Sørensen skriver:

  Wow, hvor lyder det fedt!(: Glæd dig!! Var selv på tur i Los Angeles, Las Vegas og SF som i skal. En ting som jeg var specielt glad for vi gjorde var en køretur op igennem bjergene på Mullholland Dr. Det er en vej som bugter sig oppe i bjergene og på turen ser man Hollywood skiltet og en fantastisk udsigt ud over L.A. Virkelig “breathtaking” (: Ellers de andre råd jeg har, står nok også i jeres guidebøger (; -God tur til jer!(:

 2. ida skriver:

  Hvor spœndende, ‘you’re in for a treat’. Californien er fantastisk! Jeg har lavet en lille ‘mini walk’ af et par af mine favourit nabolag i SF. Du kan se den her: http://idathue.blogspot.com/2011/01/my-san-francisco-guide-castro-and.html

  Hvis du er vild med kaffe er ‘Ritual Coffee’, ‘Blue Bottle’ og ‘Four Barrel Coffee’ nogle af de mest populœre (i øjeblikket i hvertfald). De har vist allesammen hjemmesider med adresser og info. Jeg drikker ikke kaffe bortset fra en latte i ny og nœ, så det er bare hvad jeg har hørt andre snakke om :-)

  Hvis I har tid kan jeg varmt anbefale at cykle fra SF over Golden Gate Bridge til Sausalito også tage fœrgen over bugten tilbage til byen. (man sejler tœt forbi Alcatraz) Jeg lover at I bliver overdœnget med smukke udsigter (men det gør man nu nœrmest overalt i SF :-) )

  En anden god ide til en tur er at starte ved slutningen af Haight St og så gå hele vejen igennem Golden Gate Park, der slutter ved Ocean Beach -flot udsigt igen! Japanese Tea Garden er lille, men rigtig flot -og gratis før kl. 10.00, så vidt jeg husker.

  Håber noget af det kunne bruges og skriv endelig, hvis I har spørgsmål.

  God tur!!

  -Ida

  Ps: Jeg HADER Fisherman’s Wharf, der er altid propfyldt, dyrt og usansynligt mange mennesker/turister. Jeg har dog mødt mange som syntes at der var hyggeligt, så hvis I er til store menneskemœngder og gang i den på turistmåden, så kunne det måske vœre noget for jer!?

  • louise skriver:

   Wow en masse gode gode tips – vi vil prøve det hele. Det lyder som om du har styr på San Fran!! Blue Bottle er også her i Brooklyn, og det er fantastisk kaffe, dejligt at den også ligger i San Francisco, der skal vi helt sikker forbi (og også de andre – hjemmesiderne er allerede tjekket ud)! Vi har også snakket om cykeltur – men dejligt at få et mål med turen :)
   Tusind tak!
   PS. Vi hader også turistede ting, så det gider vi ikke bruge tid på (selvom vi nok ikke undgår at komme forbi alligevel. Det er nok lidt som Times Sq i NY – du tager forbi, men går hurtigt igen).

   • Lasse skriver:

    Lullu, I skal helt sikkert også prøve four barrels – det tror jeg I vil elske! I det hele taget synes jeg bare I skal vælte rundt i Mission, Haight, hayes Valley og the Castro – super fede områder og coole og åbne msk. Hvis I en aften bare vil chille en mainstream film, så gør det i Castro theatre. Det er en oplevelse og super hyggeligt. Nogle gange kører de også mindre film, som kan være ret coole.
    Dolores park er også et super lækkert sted og hænge ud med øl (i brune poser of course) og udsigten over byen. Det er meget SF’erisch og som taget ud af full house eller noget. Men for at runde af – hold jer i mission, Haight, hayes valley og the Castro. Så bliver I ikke skuffet ;)
    Og btw total enig med cykelturen over Golden gate! God tur!!

 3. Christian Vinther skriver:

  Det lyder som en rigtig god roadtrip der er i vente!

  Jeg vil helt sikkert anbefale en tur til Yosemite National Park. Det er ca. 4 timers kørsel øst for San Francisco, men en stor oplevelse.

  Ud over det fik jeg selv nogle rigtig gode tips af en lokal som jeg syntes var til stor brug.

  As far as SF goes I will try to narrow it down to ten awesome things to do…
  1. Go to a Giants baseball game if you can and get the crazy crab sandwich they sell out behind the center field bleachers and garlic fries. San Franciscans LOVE their Giants!!!
  2. Go to North Beach, specifically the Boardroom in North Beach. It is on Powell Street between Green Street and Union Street. If your down for a pub crawl it’s a good starting or ending point because there are tons of bars in the area. North Beach is the Italian neighborhood and a big tourist attraction. So, walk around and explore the neighborhood (Coit Tower is just up the hill and there are awesome views from there), pick up some Italian (I’d say Tony’s pizza on Union and Stockton) and then pub crawl.
  3. Take a walk around Pier 39 area if you want to. It’s the major tourist area and is great to check out, but I’m sure you can get plenty of info about that without my help. I always enjoy walking west of the pier and you’ll get some great views of the GG Bridge.
  4. If you want an amazing taco go to Underdog’s on the ocean side of SF on Irving and 19th and ask for a Nick’s crispy taco. Absolutely amazing. You can also get them at Rouge/Nick’s Crispy Tacos on Polk and Broadway, which is very close to North Beach.
  5. Go to Baker Beach… beautiful is all I can say.
  6. Check out the haight ashbury neighborhood… lot’s of cool stuff to see and do there.
  7. Union Square is another touristy area where all the major shopping is… worth checking out.
  8. Ride a trolly car up Powell Street from Union square area for some spectacular views.
  9. Take a ferry ride to Sausalito and have brunch somewhere on the water.
  10. Spend a day exploring and relaxing in Golden Gate Park.
  11. Sorry, just thought of one more… Go to the mission area and check out Dolores Park.

  Håber du kan bruge det til noget…

  Christian

  • louise skriver:

   Hej Christian :) Tusind tak – vi har noteret det hele! Vi har allerede planer om Yosemite, så dejligt at det kan anbefales :)
   Louise

 4. Thilde skriver:

  hej louise.

  lige hurtig herfra inden jeg glemmer det igen :)
  dette sted skulle vidst lave noget så lækkert brød, og sikkert en masse andre lækre ting også! jeg vil skrive senere om ting jeg kan anbefale ;)
  http://www.tartinebakery.com/index.html

  • louise skriver:

   Uhh tak Thilde – du ved det er maven, du taler til :) Den er noteret! Mmmm glæder mig allerede!

 5. Karoline skriver:

  Min far er fra Californien, og mine bedsteforældre bor i Huntington Beach, og ja, der er en strand, og massere surfere, chill stemning, cool typer, og lækker mad, og seje butikker på “Main Street”

  • louise skriver:

   Det lyder som et perfekt pitstop, hvor man bare lige skal nyde livet lidt! Der vil vi helt sikkert tage forbi :) Tak!!

 6. Josephine skriver:

  Hej du!

  Så får du mine “hunts” på vestkysten, som lovet. Nu nævner jeg bare de steder hvor jeg har været (hovedsagligt (små)byer v. kysten), hvis nu I tilfældigvis slår et smut forbi :) Mht. restauranter, er det ikke alle, der serverer lige god mad – men nogle kom på min liste for at være særligt hyggelige, autentiske osv.

  San Francisco:
  - Union Sq. og området omkring (sindssygt (!) shopping-område)
  - Chinatown (meget finere end i NY)
  - Fisherman’s Wharf (tag evt. med cable car derhen, der er så hyggeligt og giver dig en tur over byens bakker)
  - Golden Gate Bridge (tag endelig en cykeltur over den storslåede bro)
  - Cafe Zuni (rigtig lækker mad (!) og god “en aften ude”-stemning)

  Monterey:
  - Pacific Grove og Lovers’ Point (pussenuttet (!) område og fantastisk udsigt t. en cykeltur)
  - Cannery Row (historisk område og hyldest t. John Steinbeck)
  - Bistro Moulin (hyggelig lille bistro m. meget traditionel fransk mad)
  - Red House Cafe (lokal amerikaner-cafe (!) m. hyggelig atmosfære)

  Santa Barbara:
  - Olio e Limone (fantastisk (!) italiensk restaurant og stemt “Best New Restaurant 2011″)
  - Cafe Cadiz (virkelig hipt og fancy (!) tapas- og smårets-sted, der er virkelig god til drinks også)
  - Andersen Bakery (hyggeligt bageri/frokoststed t. ære for H. C. Andersen og ejet af en dansker)
  - State St. (Byens “hovedgade”, der er fyldt med gode og meget ekslusive butikker)
  - Cabrillo Blvd. (typisk vest-kyst-boulevard langs stranden, der er ideel til en cykeltur)

  Det var nok de fleste af mine yndlingssteder v. Vestkysten (af hvad jeg har oplevet – der er jo så meget mere!). Håber at det kan bruges :) I må have en fantastisk tur!

  Knus Jose

  • louise skriver:

   Tusind tak Jose – det kan helt sikkert bruges!! Vi har efterhånden en god bunke anbefalinger. Det er deligt :)

 7. IDA skriver:

  Hey.
  faldt lige over det her post. Jeg er lige så stor fan af Californien som alle ovenover:) Og Ja vil bare lige igen anbefale Yosemite, Fantastisk sted! Men tag ‘bagvejen’ ind, yosemite valley er nemlig proppet med turister og ikke lige så smukt som toppen:)

  Jeg synes også det er værd at se en concert/show i hollywood bowl. De billigste pladser er ikke særligt dyre og det kan kombineres med en køretur op ad mulholland dr. (som beskrevet i tidligere kommentar!)

  Jeg er selv kommet meget i Seal Beach som er en lille strand som så mange andre, dog er den lidt mindre og knap så turistet, man kommer forbi på vejen til hunnington, som jo også er et must!

  Laguna Beach har helt klart de fedeste strande og er også værd at stoppe ved:)

  San Clemente er også en super hyggeligt og smuk!
  Jeg kan desværre ikke huske navnene på gode spise/kaffe steder som ikke er kæder, men kæderne er heller ikke helt dårlige, så som California Pizza Kitchen og Lucille’s…

  Ha en fantastisk tur, jeg er så misundelig!!!

  • louise skriver:

   Tak for dine anbefalinger Ida, det kan helt sikkert bruges – og tak vi glæder os helt vildt :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>