Der er et yndigt land


Vi er tilbage i New York efter en helt fantastisk roadtrip, hvor jeg stadig mangler at dele en masse masse oplevelser. Det er rart at være tilbage i New York, og lige få en sidste bid af den by, der har behandlet mig så helt utroligt godt de sidste 5 måneder, inden turen i morgen går tilbage til Danmark. Det har været en helt fantastisk oplevelse, og der går nok ikke lang tid, før jeg er nødt til at komme tilbage hertil. Dog bare som besøgende. For lige så fantastisk det har været, lige så godt bliver det at komme tilbage til Danmark, familie, venner, en hverdag, arbejde, skole (hvor kedeligt det end lyder i nogens ører, så bliver det altså fantastisk!) og et nyt liv i København.

Loumas.dk bliver dog ikke lukket, fordi jeg kommer hjem. Jeg har stadig en masse indlæg om New York, jeg mangler at dele. Derudover vil jeg arbejde videre med guiden, der er øverst på siden. Desuden bliver København jo min nye by, og der er masser af steder for mig at udforske. Altså: jeg bliver ved med at blogge, til jeg ikke føler, jeg har noget interessant at sige.

Nu vil jeg nyde min sidste aften i New York, og så ses vi på den anden side. Håber jeg I alle har en dejlig sommer i Danmark.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Der er et yndigt land

 1. Mette Lindgaard skriver:

  Dejligt, du fortsætter! Har bestemt planer om at bruge din blog til en masse gode tips, når jeg engang får råd til at tage vestpå.
  Du har fundet en virkelig god form med store og mange billeder, god længde på teksten, personlig og ærlighed. Good job :)

 2. Louise S. skriver:

  Iih skønt at du fortsætter med at blogge – det er jeg glad for!
  Tak for en fantastisk blog, som jeg altid ser frem til at læse :o )
  Jeg vil helst sikkert bruge dine tips næste efterår, hvor jeg forhåbentlig skal i praktik i NY :)
  -Louise

 3. Laura skriver:

  Yes! SÅ dejligt at du fortsætter med at blogge :D

 4. Malene skriver:

  Glæææææææææder mig til du kommer hjem :) Kan desværre ik tage imod dig i lufthavnen, da jeg skal arbejde, så satser på du snart kommer til Kbh… Love you <3

 5. Newyorkerbyheart skriver:

  Glæder mig til forsat at følge dig i din nye by, København :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 6. Signe Støttrup Jensen skriver:

  HUrraaaaa, snart hjemme:-D

 7. Rikke skriver:

  Din blog er god! Og mon ikke den stadig er det, selv om du har skiftet byen ud med kbh!

 8. Sidsel skriver:

  Jaa, dejligt at høre at du fortsætter :) Og hvor har det været fedt at følge dit NY-eventyr. Der må jeg altså snart over!

  • louise skriver:

   Hyggeligt du har fulgt med, og ja du skal snart til New York. Du ville elske det! Og især Brooklyn, det ville lige være noget for dig og Lasse!!

 9. Rikke skriver:

  Tak for en fantastisk tid i det amerikanske!
  Manse og jeg glæder os til I kommer til København!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>