Diner – et dejligt sted!

Jeg har før skrevet om Diner, men sidst jeg var der, glemte jeg alt om at tage billeder. Derudover har jeg skrevet om stedet i blogpaper, og har derfor heller ikke kunne dele billederne fra stedet før nu. Udefra ser stedet ikke ud af meget, men det er virkelig et hyggeligt sted, og maden er i top. Hver dag skifter menuen og bliver fint skrevet ned af tjeneren på dugen, mens hun forklarer. Denne gang delte vi en fluke med asparges og kammuslinger på en bund af noget meget lækkert, som jeg ikke kan huske. I hvert fald vil jeg anbefale stedet til alle, der skal til New York (og sige tak til Asger og Rikke, som tog mig med på Diner første gang, og så gerne vil nævnes på bloggen :) ). Stedet ligger på 85 Broadway i Williamsburg, og når man har spist en dejlig middag, kan man jo passende gå en tur over Williamsburg Bridge.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Brooklyn, Mad, New York, Restaurant. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Diner – et dejligt sted!

  1. Lucy skriver:

    This look so delicious! I must go! It’s funny I have not gone because I live 3 blocks away. Haha.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>