Service info :)

Midt i eksamenstravlheden, vil jeg gøre opmærksom på min side ‘Studier i udlandet’ øverst i menubaren, hvor der er lidt gode råd, hvis du står og vil til udlandet for at læse. Derudover har jeg lavet en side, hvor jeg med tiden vil ligge min indlæg ind i lidt tydeligere kategorier, så min side også kan bruges lidt som en guide. Der er ikke noget på siden endnu (den er under udarbejdelse), men hvis der er noget, I rigtig godt kunne tænke en guide over, kan I skrive en kommentar, og så har jeg jo en lille uge i New York endnu.

Derudover kan I følge mig på Bloglovin her, eller ved at trykke ude i højre side. Kan I have en god dag!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Oplevelser, Random. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>