Lever stadig

Undskyld mange gange for verdens kedeligste blog, men jeg har brugt de sidste par dage på at være ung og nyde, at jeg har sommerferie!!! Eksamenerne gik rigtig godt, men der kommer et seperat indlæg med det senere.

Onsdag tog vi på Café Gitane på Jane Hotel og fejrede, at sommerferien var en realitet med rosévin og lidt at spise. Café Gitane var faktisk, den allerførste café jeg spiste på, da jeg lige var kommet, og siden da har jeg været der et hav af gange. Det er egentlig ikke fordi, at maden er noget at råbe hurra for (avocadomaden er dog god), men det er virkelig en hyggelig café. Eller det er de begge (der ligger en på Jane St. og Mott St.), og vi havde en dejlig dejlig eftermiddag, selvom vi tilsyndeladende var de eneste, der havde tid til sådan et arrangement onsdag eftermiddag. Begge steder plejer at være propfyldte, så det var lidt specielt at have det for sig selv. Efterfølgende tog vi til Sockerbit i West Village, hvor Lucy smagte bland selv slik for første gang! Hun så også lidt mærkelig ud i hovedet, da jeg proppede en saltlakrids i munden på hende: “That has a weird taste!”

Jeg opførte mig lidt for ungt i går, så nu vil jeg tage mig en lille lur, inden vi skal på Les Halles og spise béarnaise i aften. Det ender nok også med et par drinks bagefter, selvom det så er tredje gang på en uge. Og det er jo i bund og grund ikke noget for mig (mormor). Men det er jo ikke hver uge, man får sommerferie i 2 måneder.

/Louise

 

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Restaurant, Studie. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Lever stadig

 1. Katrine skriver:

  Den avokadomad – kan du ikke tage én med hjem i sølvpapir? ;) Hver gang du har vist den, har jeg sukket.. Hehe..

  Ved godt, du har travlt med at leve livet. Men laver du ikke lige et indlæg med en tidsplan over, hvad I skal og hvor hen over sommeren i USA? :) Så man kan følge jer.

  Og forresten – hvor meget kostede dit kamera derovre? Jeg vil så gerne have et ordentligt kamera med til Afrika, hvis jeg kan finde penge til det.

 2. louise skriver:

  Ja avokadomaden er virkelig god :)
  Jeg ville gerne lave et indlæg over en tidsplan, men da vi ikke har en tidsplan, er det lidt svært. Den vi har nu er meget kort:
  29. juni New York – Seattle
  6. juli Seattle – San Fran
  6. august San Diego – New York
  8. august New York – Danmark.

  Som du kan se, er der en hel måned, hvor der ikke sker noget, men det er fordi vi har besluttet os for fri leg, så det bliver alt efter, hvad vi har lyst til :)

  Jeg gav 400 dollars + tax for det, men da min far købte det kostede det 500 dollars + tax. Men det er nok dyrere derhjemme. Men kan klart anbefale det!

 3. Hersom skriver:

  Det lyder åndsvagt, men når jeg rammer The States, skal jeg helt klart i Sockerbit!!
  (Doh, ja jeg rejser om på den anden side af jorden for at hente Godis ;) )

  Jeg er ikke så vild med avokado, men jeg tror jeg vil give den der mad en chance :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>