Red Hook – Brooklyn

Sidste weekend tog vi på opdagelse i Red Hook, som ligger i den nord vestlige del af Brooklyn. Det er et sjovt område, hvor der på den ene side er ret skummelt og trashy og på den anden side super cool. Der er generelt rimelig øde og industri agtigt, og da vi tog billeder inde på en ‘byggeplads’ (billede 2), blev der råbt i en højtaler, at vi ikke måtte tage billeder, og hvis vi gjorde, tilkaldte de politiet. Det var rimelig skummelt, fordi vi ikke kunne se, hvor stemmen kom fra. Anyways så gik vi hen til Van Brunt st., som er en ret hip gade i Red Hook, og stort set den eneste gade, hvor der rent faktisk er noget. Der satte vi os på Hope & Anchor, som er en virkelig hyggelig diner. På sidste billede kan i se Manhattan i baggrunden, og der er  ikke langt derhen fra Red Hook. Elsker at gå på opdagelse i Brooklyn, og det er vildt, hvor mange forskellige områder en borough kan indeholde.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Red Hook – Brooklyn

  1. J'adore blog skriver:

    Super fine billeder og rigtig god blog du har :-D

  2. louise skriver:

    Tusind tak skal du have :)
    /Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>