Celebrating

I onsdags blev det jo som sagt fejret med manér, at vi var færdige med alle eksamener. Vi startede ud med frokost og vin, fortsatte i Lovisas og Cristelles fine studio i Midtown med indisk og corona, og endte på Avenue i Meatpacking. Det var en dejlig aften med masser af dans (og gratis promotion drikkevarer – yderst belejligt), og Avenue er også et fint sted og meget ‘Meatpacking’. Selv er jeg nok mere til en bar og en fadøl, men det andet hører jo med, når man er i New York. Selskabet er jo det vigtigste!

Aftenen resulterede også i cirka verdens bedste brunch dagen efter, som I får et indlæg om på et senere tidspunkt. Faktisk er jeg virkelig mange indlæg bagud, og kan slet ikke følge med i disse dage. Så mange oplevelser, så meget lækkert mad og så lidt tid. I morgen er sidste dag i New York, inden vi onsdag tager flyet til Seattle. Det bliver meget sørgeligt, men samtidig kan jeg heller ikke vente med at udforske vestkysten. Ha’ en dejlig dag!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser, Studie. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Celebrating

 1. C & L skriver:

  I understand a little bit :)
  It was really an amazing night! I’ll remember it!
  Have the best time ever in Cali!!
  Puss Puss // C & L

  • louise skriver:

   It was so much fun! Will miss you swedish girls – and hope to see Lovisa in San Fran maybe? Take care and talk to you when we get home! Knus og Kys (puss in danish) Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>