Goodbye sweet sweet New York

Så er dagen kommet, hvor jeg skal forlade mit liv i New York og sige hej til 42 dage med nye eventyr. Ja faktisk sidder jeg allerede nu i flyet på vej til Seattle.

Det har været 4 helt fantastiske måneder i verdens mest fantastiske by. Det er ikke kommet så meget til udtryk på bloggen, men vejen til New York var ikke ligefrem nem. Faktisk tog det lige knap 1 1/2 år at arrangere mit ophold, men jeg kan efter disse 4 måneder med 200% sikkerhed sige, at det har været det hele værd!! Jeg er så taknemmelig over alle de oplevelser, jeg har fået med mig og ikke mindst de næste, der venter lige om hjørnet. Alle der sidder derude med overvejelser om at tage til udlandet at studere: GØR DET!! Vi er jo priviligerede i Danmark, at vi overhovedet har muligheden for at komme afsted. At det så kræver lidt benarbejde, er egentlig i bund og grund også en lærerig process, man bare skal over. Efter at have været i et land, hvor man betaler for at gå i skole, lærer man virkelig at sætte pris på vores velfærdssamfund, og de muligheder det giver (det gjorde jeg nu i forvejen – men nu prøver jeg lige at sprede budskabet alligevel).

Jeg har stadig en masse oplevelser at dele om New York og tænker, at de fleste ikke bliver træt af at høre om byen, der aldrig sover. Dog tror jeg, at jeg gemmer de fleste af indlæggene, til jeg kommer hjem, hvor jeg også laver min New York/Brooklyn guide. Indtil da prøver jeg at blogge så meget, der er mulighed for, mens vi rejser rundt, og håber I har lyst til ‘at komme med’.

Tak til New York for alle de dejlige oplevelser (og dem byen vil give mig i 2 dage, inden jeg kommer til DK), og vi ses på vestkysten!

/Louise

 

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser, Random, Rejse, Studie, USA. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Goodbye sweet sweet New York

  • louise skriver:

   Tak Pernille! Var inde for at hilse i Opening Ceremony den anden dag, men du var ikke på arbejde:(

 1. Malene skriver:

  Ha den bedste tur rundt i USA – glæder mig til at høre alt om den :-) Knus Søs

 2. Natasa skriver:

  Hej Louise!

  tusinde tak for en super dejlig blog med masser af hjerte:)

  jeg vil gerne med på tur, og glæder mig til dine guides, så jeg er forberedt på selv at tage af sted efter sommer:)

  Go’ Tur!!

  Krams
  Natasa

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>