Seattle day one

Fra vores fly LA-Seattle, den kyst skal vi køre langs om 2-3 uger :)

Vi lander i Seattle – pænt!

Udsigten fra vores billige hotelværelse – dét havde vi ikke regnet med til den pris.

‘Crumpets’ til morgenmad. En blanding af pandekage og brød med ricotta – what’s not to like?

Trætte Louise

Space Needle

En måge viser sig frem

Efter en 12-timers rejse ankom vi i går aftes til Seattle – trætte som aldrig før (husker kun jeg har været så træt efter Midtfyns Festival ’03). Der havde vi nemlig allerede været oppe i 16 timer og klokken var kun 17.00 (men 20.00 i New York). Vi fandt hurtigt vores hotel, som ligger i Downtown Seattle, og her blev vi meget overrasket over vores udsigt. Som jeg før har skrevet, lever vi på budget, og derfor havde vi da ikke regnet med fin udsigt til vandet. Efter 14 timers dejlig søvn tog vi i morges til Pike Place Market, som kun ligger 3 blokke fra hotellet. Her fik vi fin morgenmad, men selv ikke to kopper kaffe kunne hjælpe på de trætte øjne – 14 timer var åbenbart ikke nok.

Vi har haft en dejlig dag og har allerede nået at se mange ting: Pike Place Market, Seattle Public Library, Columbia Center (højeste bygning), Space Needle (kun udefra), Miners Landing (forfærdeligt sted, det er ikke noget for mig) og Olympic Sculpture Park. Pike Place Market var rigtig hyggeligt, og der skal vi helt sikkert ned og gå lidt mere rundt.

Vi er stadig rimelig ramte af turen herover, den var jo nærmest ligesom, hvis vi skulle have været til Danmark. Derfor skal vi i aften bare se lidt film og nyde hotelværelset, for i morgen rykker vi hjem til Eric, som vi har fundet på coachsurfing, hvor vi skal bo de sidste 4 dage. Eric bor i området Capitol Hill, som skulle minde om Vesterbro, og det glæder vi os til at udforske. Downtown Seattle minder mere om Midtown New York, som jo ikke er vildt spændende. Det bliver fedt at bo hos en, som virkelig kender byen, så man kan finde alle de skjulte gode steder.

Forresten skal vi på Whale Watching – hvis der er nogen derude, der har erfaringer med det i Seattle, må I meget gerne give lyd. Det er lidt en jungle at se, hvad der er turistfælder eller ikke. Tak :)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse, USA. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Seattle day one

 1. Malsen skriver:

  Årh, det lyder godt! Jeg glæder mig til at se om I får spottet nogle hvaler og se billeder ikke mindst :)

 2. Mille skriver:

  Hey Loui,

  Hør lige ham Eric om han læser landskabsarkitektur, og skal til DK til sept.? Det er min gode venindes kæreste :D Ku jo godt være, da verden nogengange er lille. Nyd den sidste tid.

  Knus Mille

  • louise skriver:

   Han er frisør, så tror ikke det er den samme. :) Og tak! Glæder mig til vi ses i København!

 3. Mette skriver:

  Husk at se “The gum wall” ved Pike Place Market. Det er ret sjovt at se!
  Jeg har selv boet i Seattle i 3 måneder, det er virkelig en fantastisk by! Enjoy – siger jeg bare.. God tur!

 4. louise skriver:

  Ja det er en dejlig by. Den vil jeg se, om vi kan finde, hvis vi kommer forbi igen :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>