Flatbush Farm

Inden jeg forlod New York, havde jeg planlagt indlæg om Flatbush Farm, så her får I lige et New York indlæg alligevel. For et stykke tid siden spiste vi på Flatbush Farm, som ligger i Park Slope i Brooklyn, og det var super lækkert, og de havde en hyggelig baghave. Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at det er i top 5 over de steder, jeg har spist i New York. Og de er jer, der har fulgt med på bloggen i et stykke tid ved, at det er en del. Jeg fik de lækreste dippings til forret og røget gnocchi til hovedret. Mmm… Vi får også dejligt mad i Seattle, men det laver jeg et seperat indlæg med senere.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, Mad, New York. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>