Villy og de andre gutter

Mandag stod vi tidligt op for at hente vores lejede bil og kørte derefter til Anacortes, som ligger 1,5 times kørsel nord for Seattle. Herfra skulle vi på en 5 timers sejltur, og det var en helt fantastisk oplevelse. Vejret var perfekt, og der var ikke en sky på himlen. Jeg tror bare, jeg lader billederne tale for sig selv (vi tog kun 1064 billeder på 5 timer?!), men kan fortælle, at vi så massevis af spækhuggere, som heldigvis svømmer i flok (hvis du først ser en, er du næsten sikker på at se flere), en stor minke-hval og en sæl. Vi benyttede os af firmaet Island Adventures, og dem vil jeg klart anbefale til alle. Man kunne mærke, at de vidste, hvad de snakkede om, og de tog sig god tid, så vi kunne komme tættere på hvalerne.

5 timer senere var vi helt udmattede af en fantastisk oplevelse og af at koncentrere os om, at se hvor hvalerne kom op (de børn der var om bord kender tilsyneladende ikke historien om ‘Ulven kommer’). I morgen går turen til San Francisco, men jeg har stadig lidt Seattle oplevelser at dele med jer endnu. God tirsdag – nu vil jeg god i seng:)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse, USA. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Villy og de andre gutter

  1. Guapizimo skriver:

    Det der, det ville jeg SÅ gerne opleve! Det må ha’ været en helt fantastisk tur!!!

  2. Lucy skriver:

    This looks great! I hope you continue to enjoy every single day that is ahead on your journey. Miss you!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>