Fremont Sunday Street Market

En af mine yndlings-søndags-beskæftigelser i New York var at gå på marked. Og derfor skulle vi i søndags selvfølgelig også til Fremont, som er et rigtig hyggeligt område i Seattle. Her var der et fint marked med masser af lækkert mad og gode sager, man kunne endda få danske æbleskiver – nu med klamt fyld. Bacon Pieces?? Folk i Seattle er meget snaksaglige, så jeg faldt selvfølgelig i snak med ‘The Ebelskiver Lady’, og fortalte hende, at vi kun spiser det til jul i Danmark med flormelis og syltetøj. Hun fortalte, at hun bare havde tilegnet sig selve ‘ebelskivers’, og at resten var noget, hun selv eksperimenterede med. Hmm.. vi holdte os dog til naan brød og masala, som var i standen ved siden af.

Lige nu sidder vi i lufthavnen og venter på vores fly til San Francisco – og selvom det har været en sjov og billig oplevelse med coachsurfing, glæder jeg mig virkelig meget til at sove i en normal seng i aften på Elements Hostel, som ligger i The Mission. Ahhh det skal blive godt – og tror jeg starter i morgen med at tage til Tartine Bakery, som jeg har fået anbefalet. Det ligger nemlig lige rundt om hjørnet.

Prøver at forberede et par indlæg, så der bliver lidt mere aktivitet på bloggen de næste par dage :) Håber I har det dejligt hjemme i DK, hvordan er vejret mon egentlig?

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Rejse. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Fremont Sunday Street Market

 1. Natasa skriver:

  hahah ebelskiver lady, sejt!

  vejret skifter hele tiden, lige nu er det smadder fugtigt og lummert. Igår var der sol og forbrændte skuldre.

  det ser smadderhyggeligt ud, det er fedt at se at du kommer lidt rundt i USA hvor andre normalt ikke ville blogge fra.
  Super fedt!
  lyder som om jeg fedter haha..

  ha det dejligt!

  kram Natasa

  • louise skriver:

   Ja hun var ret sej :) Dejligt du kan lide at følge med. Fra nu af er det nok steder de fleste besøger, når de er roadtrip i USA. Men håber stadig det er interessant at følge med.
   Louise

 2. Mette Lindgaard skriver:

  Du må endelig spise brød fra Tartine og berette om det! :)

  • louise skriver:

   Mette – i morgen! Var forbi i dag, men de bager brødet færdig til kl. 17.00, så jeg skal derhen i morgen eftermiddag og have eftermiddagskaffe (og brød selvfølgelig). Det er et super nice sted!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>