Oddfellows Café

Det bedste sted vi spiste (flere gange) i Seattle, var på Oddfellows, som ligger på 10th st. mellem Pine og Pike. Stedet var simpelthen så cool, maden var god og priserne var gode. Udover god mad havde de ‘bottomless’ Stumptown Coffee for kun 3 dollars, dvs. man kunne få alt det kaffe, man kunne drikke. Så det gjorde vi :)

I morgen skal vi hente vores bil og videre til Yosemite National Park. Tiden flyver afsted, og vi har alt alt for lidt tid her i San Francisco, som er en fantastisk by. Jeg er helt solgt! Heldigvis har vi et par dage i San Francisco om en uge igen. Jeg ved ikke rigtig, hvornår jeg har mulighed for internet igen, så derfor har jeg planlagt indlæg, der kommer løbende. Men det virker nu også som om, der er mange, der selv er på sommerferie, for her er så stille herinde. Anyways – når I læser dette, er jeg nok allerede i Yosemite, og prøver at undgå alle bjørnene.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>