Dolores Park

Dolores Park har vi fået anbefalet af min ven Lasse og Ida, og da vi boede tæt på, var det meget belejligt at spise aftensmad der. Vi fik virkelig god pizza fra Pizzeria Delfina, som var total crowded, men med god grund! Udover at spise i parken, gik vi også en tur i The Mission, hvor vi faktisk fulgte den rute, som Ida havde anbefalet, uden vi vidste det. Dagen efter tog vi så ruten i The Castro og The Mission igen, men det kommer i et andet indlæg. Begge dejlige dejlige områder, og jeg kan klart anbefale Valencia St., hvor der er masser af gode secondhand butikker, og god kaffe (har allerede været igennem Ritual Coffee, Four Barrel og Blue Bottle), og fine restauranter. 18th st. til Dolores Park er også rigtig fin med lækre spisesteder og god is! Det er områder som disse, der gør, at man virkelig forelsker sig i byen. På mange måder synes jeg, at de minder meget om Brooklyn, som alle jo ved jeg har en stor kærlighed til!

I denne omgang nåede vi desværre ikke Haight-Ashbury eller at en tur over Golden Gate Bridge og en tur til Sausalito, men det står på programmet, når vi kommer tilbage om en uge.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Rejse, Restaurant. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>