On the road

Vi fik vores bil i lørdags, og her er lidt snapshots. Vi hentede bilen i lufthavnen i San Francisco, hvor vi blev mødt af en kvinde, der var typen, der kun var ude på at være på tværs for at skabe lidt spænding i en ellers kedelig arbejdsdag. Laaaang historie og en lettere ophidset Louise, men anyways – vi fik vores bil, der var langt bedre end forventet. Vi startede selvfølgelig ud i Walmart, hvor vi skulle handle ind, så vi kunne sove og lave mad i bilen, og herefter gik turen til Yosemite. Det var en helt helt fantastisk oplevelse, der kommer i et seperat indlæg. Efter to dage uden bad og dårlig søvn ligger vi, helt rene og nyder vores mega billige og nice hotelværelse i Las Vegas på The Strip. Vi skal lige have en lille lur oven på en 8 timers køretur (4-5 af dem i Nevadas freaking varme ørken), inden vi skal ud og spise steaks. Det handler jo om at gå all in i Las Vegas.

Vi har to dage her, inden vi fortsætter videre til Zion Nationalpark, Monument Valley, Bryce Canyon og Grand Canyon. Elsker allerede roadtrip – og hey se lige hvor hyggelig vores bil er (på billede 4) omend lidt hård at sove i.

/Louise

 

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse, USA. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til On the road

 1. Laura skriver:

  Hej Louise
  Det er første gang jeg kommenterer på din blog, men har fuldt den i et stykke tid, og har glædet mig til at se hvordan jeres tur til Vestkysten ville blive. Min kæreste og jeg er pt på roadtrip i USA, og vi befinder os lige nu også i Las Vegas. Det er bare altid rart at se om folk har gode ideer til steder man skal besøge osv. :)
  Hvilken bil har I? Vi har nemlig også en Dodge, men synes ikke den er så stor som jeres, så vi bruger en del mere på overnatning, fordi vi ikke kan sove i bilen.
  Håber I har en rigtig god tur og nyder det!
  Mvh.
  Laura, en anden ung dansker på tur :D

  • Laura skriver:

   *fulgt selvfølgelig ;)

   • louise skriver:

    Hej Laura :)
    Hvor sjovt I også er her nu. Det er et vanvittigt sted. Vi har en Dodge Caravan, hvor vi har slået sæderne ned, og puttede en madras ind. Der er ikke meget plads, men det er nok til, at vi kan være der. Det giver i hvert fald lidt andre muligheder, når man altid har sovemulighed med sig. I de fleste ‘National Forests’ er det lovligt at sove, hvor man vil. Så det har vi også benyttet os af. Rimelig primitivt, men ganske gratis :)
    Håber I har en dejlig tur! -Og hey sig hej hvis du ser mig i dag!
    /Louise

    • Laura skriver:

     Hej igen
     Ja, så er jeres bil liiige lidt større end vores. Vi er til gengæld blevet lidt skræmt af billige moteller. De første dage ville vi selvfølgelig sove så billigt så muligt, men så opdagede vi bedbugs, og nu er vi hunderæd for at få nogle med hjem! Derfor har vi prioriteret overnatningerne lidt højere end alt andet, så vi bruger lidt mere på overnatninger end hvad vi havde regnet med, men hellere være sikker på at der ikke kommer nogle bedbugs med hjem.
     Det vil jeg gøre ;) Men der er godt nok mange mennesker på The Strip!
     /Laura

 2. Katrine skriver:

  Ej fedt fedt fedt Louise! Håber I nyder det hele så meget :-)

 3. Thilde skriver:

  jeg er SÅ misundelig..

 4. Sidsel skriver:

  Hvor er det altså bare nogle fede oplevelser I har! Hyggeligt at følge med i jeres tur, må vist selv på USA roadtrip efter Sydney engang :)

  • louise skriver:

   Du kan tro, det er fedt. Det er klart noget du skal gøre en gang :) Men først venter fantastisk eventyr i Sydney og Australien. Glæder mig til at følge med:)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>