Murals

Wauw en blogtørke der har været de sidste par dage. Vi har været uden netværk, siden vi forlod Las Vegas i onsdags, og det har været en hel befrielse. Vi har været i Zion National Park, Bryce Canyon, Monument Valley & Grand Canyon, gået et utal af kilometer med høj puls, levet af dåsemad og kigget på flotte solnedgange. Nu er vi dog lidt tilbage i civilisationen, og er havnet på California Inn i Barstow, inden turen i morgen går tilbage til San Francisco. Jeg havde et indlæg liggende om murals i SF, som jeg slet ikke har fået udgivet. Herefter går jeg videre til indlæg om Las Vegas, inden det bliver fantastisk natur en masse.

Men nu murals: Rundt omkring i San Francisco ser man vægmalerier, eller murals som de hedder. De kommer oprindeligt fra Mission, hvor de første blev lavet i 1970, og nu er der over 600 murals i hele San Francisco. Ovenstående er et lille udpluk af dem, vi så på vores tur rundt i Mission, hvor vi også primært gik efter murals. Balmy Alley er en lille ‘gyde’, hvor der er en masse rigtig flotte. Murals pynter virkelig i byrummet og skaber en masse liv. Synd der ikke er så meget af det i Danmark.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Rejse. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>