Bellagio

Selvom jeg tidligere skrev, at vores hotel i LV var nice, så var det i forhold til, at vi ellers lever i en bil resten af tiden. Da vi senere samme aften, tog hen til Bellagio, kunne jeg godt se, at vores hotel måske ikke helt var deluxe-udgaven trods alt.

På Bellagio skulle vi ind og spise på BUFFET, og normalt er jeg virkelig ikke buffet-typen. Faktisk kunne jeg aldrig finde på at spise buffet (ikke at forveksle med sammenskudsgilde), men i LV er det åbenbart noget, man gør meget i. Så vi undersøgte ‘markedet’ og fandt frem til at Bellagio’s skulle være noget af det bedste. Og shit en buffet! Jeg har aldrig set noget lignende, og man kunne virkelig få fra alle verdens køkkener. Hver gang man var oppe for at hente nyt (for ja, det var man jo flere gange) var ens cola fyldt op til randen, når man kom tilbage. Og som I kan se, gik jeg lidt amok i desserterne. Vi valgte 8 forskellige (svineri), og der var stadig ca. 8, vi ikke prøvede. Dog skuffede stort set allesammen, men det gjorde ikke oplevelsen dårligere. Hvis man nogensinde skal spise buffet – så skal man gøre det i Las Vegas. Gerne på Bellagio og så ud at se det flotte springvand/show bagefter med Eiffeltårnet i baggrunden.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Bellagio

  1. Muggi skriver:

    Hej lille putte. Håber ikke at det gør noget, at jeg sendte lidt af kagerne videre til Ingrid :o )

  2. J'adore blog skriver:

    Flotte billeder :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>