LV dag 1

Vi startede med at blive kølet ned ved poolen. Der var 39 grader i skyggen, så det var tiltrængt. Når man trak vejret, føltes det som at stå bag en varm bus (hvis I nogensinde har prøvet det).

Er en god kæreste og tager med på Johnny Rocket, som der er blevet fablet om i mange uger nu. Men bestiller kun en (dyr) kop kaffe. Maden var vidst so and so, men stedet var rigtig tjekket på den gamle diner-agtig måde.

Nogen shoppede i Fashion Show Mall, som ligger på The Strip og har alt fra highstreet til virkelig dyre mærker. Generelt er shopping ret vild i Las Vegas – men mest på hotellerne og mest vinduesshopping, for det er alle de dyre mærker (og nåeh ja det var bare et par løbeshorts, jeg købte).

Så tog vi til Venedig og kiggede på den hyggelig kanal.

Og markedspladsen.

Så endte vi i Paris.

Og sluttede turen af i gode gamle New York. På den anden side lå der, hvad der mindede om Times Sq., hvor der lå en Coca Cola Flagshipstore. Begejstringen ville ingen ende tage (for min kæreste vel at mærke), men altså hvor meget Cola Merchandise kan man lige lave? Meget åbenbart!

Lidt billeder fra vores første dag i Las Vegas. Byen er jo virkelig virkelig vild, og er som noget, jeg aldrig har prøvet før. Men samtidig er det helt, som jeg havde forestillet mig. Jeg har endnu et indlæg med LV fra om aftenen, men så er der heller ikke mere i denne omgang. For lige så exited man er de første par timer over, hvor vildt Las Vegas er, cirka ligeså mættet bliver man dagen efter. (Især over de der virkelig irriterende folk, der står ved vejen og vil give dig kort med piger, du kan købe, og klasker dem ned i deres hånd på den der virkelig belastende måde! Folk der har været i Las Vegas ved helt sikkert, hvad jeg snakker om).

Vi er ankommet godt til San Francisco igen, selvom jeg nu troede, jeg skulle dø 117 gange, inden vi kom ind i byen. Folk kører sindssygt herovre i deres vilde motorvejssammenfletninger. Heldigvis er vi i live, og i dag vil vi udforske Haight Ashbury området. Hav en dejlig dag!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse, Shopping. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til LV dag 1

  1. Stins skriver:

    Hold kæft, hvor ser du bare dejlig ud Lulle. Glæder mig til at se dit ansigt SNART <3.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>