Yosemite

Første National Park vi besøgte, var Yosemite, og vi havde egentlig planlagt at komme ind øst fra (som en læser har anbefalet mig), men det gav ikke rigtig mening i forhold til, at vi kom fra SF. Vi kom sent og fik derfor ikke en campingplads, så vi sov bare ude i skoven. Et tip er, at man virkelig skal komme tidligt, da Yosemite er meget populær.

Vi tog turen til Nevada Falls, som var en ca. 10 km. tur, og turister eller ej – den var helt vildt smuk! Der var også flest turister ved det første vandfald, Vernal Fall, og så var det som om, de fleste faldt fra, så den sidste del af turen havde vi næsten for os selv. Vi ærgrede os rimelig meget over, at vi ikke havde fået søgt tilladelse til, at campere i National Parken, så vi kunne have taget Half Dome. Men så skulle hele vores tur have været planlagt anderledes, og vi skulle have haft telt med osv. Da jeg forlod DK fra snart 5 måneder siden, tænkte jeg kun på, at jeg skulle til New York og pakkede slet ikke med tanke på roadtrippen og dermed heller ikke til hiking. Men hvis jeg kommer til Yosemite igen, skal jeg helt sikkert tage Half Dome og sove inde i parken med alle bjørnene.

På vej ud tog vi turen gennem hele parken, og fik derfor øst-delen med, og nu forstår vi hvorfor en læser havde anbefalet mig det, SHIT hvor var det bare smukt.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Rejse. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Yosemite

  1. J'adore blog skriver:

    Smukke billeder :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>