Zion National park

Næste stop var Zion National Park, hvor vi sov på en campingplads i fantastiske omgivelser. I Zion tog vi flg. trails: Hidden Canyon, noget af The Narrows, Upper Emerald Pool & Weeping Rock, og også her endte vi på ca. 10km.

Hidden Canyon var lidt en overvindelse for mig, fordi det var på helt smalle stykker højt højt oppe, og man skulle flere steder holde ved en kæde, for ikke at glide ned i klipperevnerne. Jeg har en lille smule højdeskræk, men det er nu mere de skarpe kanter, der freaker mig end højderne. Men vi kom igennem, og det var flot natur!

Vi er lige ankommet til Santa Barbara, hvor vi har en lille dag, inden vi tager videre til Los Angeles. Her har vi 4 nætter, og vi glæder os virkelig til at være det samme sted flere nætter i streg. Highway 1 er som forventet helt helt fantastisk!

/Louise

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Rejse. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Zion National park

  1. Katrine skriver:

    Hvor er det bare helt enormt flotte billeder!!

  2. Muggi skriver:

    Hej lille putte. Hold op hvor er der bare flot og fantastisk ser det ud og godt nok ser gelænderet solid ud, men …. pyha

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>