Monument Valley & Lake Powell

På vores tur rundt i nationalparker, tog vi også ‘forbi’ Monument Valley (forbi er måske så meget sagt, det gjorde vores tur ca. 4-5 timer længere), og det var det hele værd. Vi kom lige i tid til at se solen gå ned, månen komme frem -stor og flot, og ikke mange timer senere, at se solen stå op igen for derefter at køre videre. Vi sov på en meget primitiv campingplads og med bagklappen oppe hele natten. Det var lækkert at falde i søvn, mens man kiggede på den flotte måne. Der var flere, der lå og sov i deres soveposer på jorden, men med en advarsel ved indgangen om, at man skulle passe på skorpioner og slanger, var jeg nu glad for at ligge i bilen. På vejen til Monument Valley kørte vi forbi Lake Powell, som var så flot så flot, og vi havde næsten lyst til at stoppe og blive et par dage. Det var der dog ikke tid til – det må blive en anden gang.

Lige nu nyder vi livet i Los Angeles, hvor vi i går var i Inglewood til koncert med Soundgarden. Det bliver nok aldrig min genre, men Chris Cornell var nu fin!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Monument Valley & Lake Powell

 1. Katrine skriver:

  Tænk at noget kan være så smukt… Jeg har helt klart en tur til USA tilgode!

 2. J'adore blog skriver:

  Hvor er det nogle smukke billeder :-)

 3. ida skriver:

  Det er da bare så sindssygt flot! Jeg skal helt sikkert have hevet kœresten med derned på en lang weekend snart!

  • louise skriver:

   Det skal du helt sikkert! Der var virkelig flot, og tror bestemt Lake Powell er et besøg værd :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>