Bryce Canyon

Bryce Canyon besøgte vi efter Zion Nationalpark, og det er klart et af mine yndlingssteder. Det var simpelthen så flot, og så var der heller ikke særlig mange mennesker. Det var også første gang, jeg tog pulsur på vores hikingture, og det blev til 1300 forbrændte kalorier og max puls på 94. Det er da helt godt klaret, og tror bestemt, at turene i national parkerne har en positiv effekt på mit kommende halvmarathon (selvom jeg stadig ikke helt ved, hvordan jeg skal klare det). Anyways: Bryce Canyon – enjoy!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Rejse. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>