Grand Canyon

Når man besøger Nationalparker, kan man jo ikke komme uden om Grand Canyon. Og det burde man heller ikke – det er i hvert fald ikke for ingenting, at den bliver kaldt for Grand! Det er så storslået natur, og det var så smukt så smukt. Vi tog to trails i alt 10km, og når Rangers’ går rundt og spørger, hvor meget mad og vand, du har med, mener de det. Der var virkelig virkelig varmt, og der var også en dreng, der dehydrerede ved siden af os. Og det var endda på vej ned og ikke på vej op. Jeg havde heldigvis allieret mig med en forholdsvis prof hiker (aka. min seje kæreste, der har besteget Kilimanjaro), så vi havde snacks og vand nok til hvert hjørne. Og det var much needed, for det var som sagt varmt!

I dag har vi hygget os i Santa Monica og nydt det dejlige vejr og den lækre strand. I morgen tager vi videre på camping i 4 dage i Laguna Beach, så jeg er ikke sikker på, hvor meget aktivitet, der kommer til at være på bloggen. Håber I har det dejligt i Danmark. I dag er der kun 14 dage, til jeg er hjemme igen! Tiden går virkelig hurtigt!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Rejse. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Grand Canyon

  1. J'adore blog skriver:

    Hvor ser det smukt ud :-) Ville også gerne til USA på tur rundt i landet :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>