Santa Barbara

My latest obsession: Pinkberry! Hvorfor har jeg aldrig smagt det i New York?? (Nok fordi jeg er anti-kæde, men måske jeg skulle begynde at åbne mit sind lidt). Det er jo så godt med yoghurt is med frugt og granola! Rynken på næsen er af ren og skær overraskelse over, hvor lækkert det var. Siden er det blevet til en (del) mere.

Ro-træning i flotte omgivelser.

De flotte omgivelser.

Pelikan!

Virkelig virkelig lækkert italiensk mad på Olie E’ Limone, hvor personalet dog havde attituden: hvorfor-kommer-I-her-på-vores-fancy-vin-restaurant-og-bestiller-vand-og-har-badesandaler-på-agtige-attitude. Stedet havde jeg fået anbefalet af en veninde fra New York, og maden var virkelig god. Heldigvis blødte personalet lidt op efter noget tid.

Vi havde kun en enkelt dag i Santa Barbara, fordi vi var lidt i tidspres, og der er jo så meget, man gerne vil se. Men det var en rigtig hyggelig by og helt sikkert et lækkert feriested. Desværre kan jeg ikke komme med så mange anbefalinger her.

I dag har vi brugt hele dagen på stranden, og hvor har det bare været dejligt, selvom vi alle har fået lidt for meget sol. I morgen står den vist igen på en masse strand og afslapning. Det er meget tiltrængt, og helt perfekt at slutte sin rejse af med afslapning med gode venner.

/Louise


Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Rejse. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Santa Barbara

  1. anita skriver:

    Må sige jeg også har tabt mit hjerte til Pinkberry! Prøvede det da jeg var i NY sidst og det er lækkert……og så kan man gøre det lige så sundt eller usundt som man vil med de forskellige toppings

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>