Tartine Bakery

Har helt glemt at skrive om Tartine Bakery, som jeg jo har lovet. Vi gik forbi flere gange, mens vi var i SF, og hver gang var der helt proppet. Både indeni og udenfor, hvor man også kunne sidde. Jeg kom kl. 17, hvor de er færdige med at bage deres brød. Jeg fik et halvt med oliven og et halvt med valnødder, og det var virkelig virkelig lækkert. Derudover købte jeg en chokolade tærte, og den var også så lækker. Vi købte derudover en brie og et par gingerale, og så udgjorde det ellers vores aftensmad.

Lige nu befinder vi os i Palm Springs, hvor vi er tjekket ind på ACE hotel, som jo må være et af de cooleste hoteller, der findes. Vi kom i går over middag, og det var først kl 19 i dag, at vi forlod hotellet for første gang. Der er alt hvad vi skal bruge, lækre lækre værelse, lækkert mad, flotte omgivelser og meget vigtigt: en pool!! I dag sneg temperaturen sig op på 45 grader i skyggen, så det er ikke meget man kan holde til i løbet af en dag. I morgen tager vi tilbage til San Diego, hvor vi har to dage inden turen går tilbage til gode gamle New York og Brooklyn.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Tartine Bakery

  1. J'adore blog skriver:

    Uhmm det ser ret lækkert ud :-)

  2. Mette Lindgaard skriver:

    Åh, det ser godt ud :) Det må være verdens smukkeste brød.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>