Afsked, velkomst og god mad

Så er jeg tilbage i Danmark, hvor man roligt kan sige, at vejret er noget dårligere, end hvad jeg har oplevet siden april måned. Ikke desto mindre er det dejligt at være hjemme igen og fik en dejlig velkomst i lufthavnen. Jeg er stadig meget ramt af jetlag, og er de første to morgener i Danmark vågnet kl. 05.00 med helt åbne øjne. Derfor har jeg allerede været effektiv med jobansøgning, udpakning, tøjvask, løbetur og hygge med familien. Senere i dag tager jeg til København i et par dage, hvor jeg skal have ordnet nogle praktiske ting og besøge savnede venner. Der er egentlig generelt ret mange praktiske ting, der skal ordnes, når man kommer hjem med en stor bunke post, adresseflytning og endelig godkendelse af mit udlandsophold. Heldigvis har jeg indtil videre masser af tid til det hele + afslapning inden den travle hverdag begynder igen.

New York blev udnyttet til sidste minut, og vores sidste to dage blev brugt med det sidste shopping, hygge med både venner hjemmefra DK og New York-venner, lidt for mange øl og selvfølgelig (som altid) god mad! Vi havde lidt yndlingssteder, som vi ville forbi: Blue Bottle Coffee i Williamsburg, Five Leaves i Greenpoint og Asia Dogs i Nolita. Alle steder vil blive savnet meget!

Derudover nåede vi at prøve to steder, som har stået på min restaurantliste i New York i rigtig lang tid. Den ene aften spiste vi på Aurora i Williamsburg, hvor vi fik lækkert lækkert italiensk mad. Jeg glemte dog alt om billeder, da vi havde travlt med at snakke om gamle dage og nye tider. Dagen hvor vi skulle hjem, nåede vi (heldigvis) at komme forbi ABC-kitchen til frokost. Stedet er af Time Out kåret til årets bedste nye restaurant, og er en del af Jean George imperiet i New York. Stedet er super tjekket, økologisk og meget vegetarvenligt, og derudover ligger det i forlængelse af en virkelig lækker boligbutik. Vi fik en spicy meatball pizza og en radisesalat med pistacie vinaigrette og en housemade ingefær-sodavand. Amen – hvor var det lækkert, og jeg synes priserne var helt rimelig i forhold til kvaliteten. Stedet er klart i top 5 over mine yndlingsrestauranter i New York – en helt perfekt afslutning!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, København, Mad, New York, Restaurant. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>