Los Angeles part l

Det blev selvfølgelig til en tur op af Hollywood Boulevard, for det skal man jo. Nogen steder mindede det dog meget om Times Sq., men vi fandt også nogle virkelig gode genbrugsbutikker.

Hov og jeg var der også (næsten).

Paramount Studios var ved at indspille en film lige ved vores hotel, som tilsyndeladende skulle ligne at foregå i New York. Vi så desværre ingen kendte, men der var kæmpe set up overalt i området, så jeg er ikke i tvivl om, at der var kendte i nærheden. Jeg havde nok alligevel ikke opdaget, hvis jeg var gået forbi Brad Pitt.

Rodeo Drive – præcis som man havde forestillet sig den.

Vi tog selv på star-sightseeing i Beverly Hills. Med mig som guide i samarbejde med Lonely Planet. Det gik ikke skide godt, og det eneste vi fandt var Courtney Cox’s hus. Ser det ikke flot ud? Eller er hegnet ikke flot?

Vi var i Inglewood og høre Soundgarden. Rimelig vild oplevelse. Men efter 3,5 time med døds stadion rock kunne jeg altså heller ikke mere. Det bliver nok bare aldrig min genre.

Perfekt søndag aften, der blev tilbragt i Hollywood Bowl, hvor vi så Stevie Wonder and friends, hvilket bl.a. inkluderede Janelle Monáe, Charles Bradley, seks andre og så selvfølgelig Stevie Wonder. Det var en fabelagtig aften i selskab med 18.000 andre, god musik og Hollywood skiltet i baggrunden. Bedre blev det ikke, og derfor blev jeg også virkelig rørt, da Stevie Wonder bad om 1 minuts stilhed for Norge. Tænk at man kan sidde og have det så godt, mens andre i verden oplever sit livs mareridt?

Lidt billeder fra Los Angeles. Selvom det kun er 2-3 uger siden, vi var der føles det som meget længere tid. Nok fordi man siden da har oplevet en masse andet også. LA var en rigtig fin by, og vi havde nogen dejlige dage, men det bliver nok aldrig min yndlingsby. Den er jo så stor, at man slet ikke kan rumme eller overskue det. Tror også vi efterhånden var mættet af by, da vi kom hertil. Det var også ligesom om, at det meste ikke helt kunne hamle om med New York. Men dejlige dage havde vi nu altså – og sikke nogle koncertoplevelser for billige billige penge. Det havde aldrig gået i Danmark.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Los Angeles part l

 1. Anita skriver:

  Åh hvor ville jeg gerne være tilbage i LA eller USA generelt. Min mand og jeg havde den skønneste ferie i Californien for et par år siden hvor vi kørte rundt i en lækker bil og gjorde og så hvad vi havde lyst til fra dag til dag. Det skal vi helt sikkert gøre igen en gang

 2. Natasa skriver:

  rigtig godt indlæg! :)

 3. Natasa skriver:

  rigtig godt indlæg, tror dog heller ikke er jeg er en LA pige, så hellere det lidt beskidte og rå NYC:)

  • louise skriver:

   Tak skal du have – jeg er vidst også mere en New York pige. Eller nok i bund og grund mest en Brooklyn pige :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>