Los Angeles part ll

Intet Los Angeles uden en tur op for at kigge på Hollywood skiltet og udsigten over LA, en tur til Venice Beach og Santa Monica. Alle er meget oppe at køre over Venice Beach, og jeg synes også, der var hyggeligt at gå rundt mellem alle de små boder, sjove mennesker osv, men ellers var jeg ikke helt oppe at køre. Det var nok også, fordi vejret ikke var særlig godt. Eller dvs. i Downtown LA, hvor vi boede, var der ikke en sky på himlen, hvorimod i Venice Beach kunne man ikke se solen for bare skyer. Det siger lidt om, hvor stor LA er. Santa Monica gav os til gengæld dejligt vejr og tjek lige husene på billede 6!

Her i Danmark er vejret godt nok ikke særlig spændende, og så er der jo ikke andet for end at bage cheesecake eller chokolade fondant. Åhh dagens store beslutninger. ;-)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Rejse. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Los Angeles part ll

  1. ida skriver:

    Jeg kan indtil videre nikke genkendede til alt hvad du har at sige om LA, selvom det er en spœndende by bliver den bare aldrig rigtig ‘min by’ ;-)

  2. J'adore blog skriver:

    Hvor ser det flot ud :-) Hvor ville jeg gerne til USA engang :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>