LA part lll (mad)

5 cent Diner tæt ved, hvor vi boede. Vi var virkelig sultne, og tog bare det første og det bedste (og billigste). Min suppe var en stærk kyllingesuppe med strimler af tortillachips og avokado, og den var overraskende god. Kagefadet som efterfølgende kom hen for at ‘friste’ os til at købe dessert havde ikke umiddelbart den virkning, som det var tiltænkt.

Inden vi var inde og høre Stevie Wonder spiste vi på Mel’s, som er en rigtig darling i Californien. Burgeren var en af de bedre, men altså som jeg har sagt før, er jeg bare ikke oppe at køre over USA’s burgerkultur.

Madglad som jeg er, havde jeg jo lavet lidt research, inden vi kom til Los Angeles, og til vores held havde Susan Feniger fra Top Chef Masters (vinderen af sæson 1) åbnede restauranten Street i West Hollywood. Vi havde ellers kigget på Border Grill, som hun også ejer, men Street lød mere som noget for os. OG DET VAR SÅ GODT! Vi fik to retter, som vi delte plus en ingefær/lime lemonade, betjeningen var behagelig og stemningen var også rigtig god med en blanding af mennesker som os, men også lidt finere (læs: rige) folk og hipstere. Priserne var helt rimelig, og vi kom af med ca. 190kr tilsammen inkl tax og drikkepenge. Jeg vil klart anbefale jer at tage forbi Street, hvis I er til mexikansk møder asiatisk med et stærk touch. Mmmm.. hvor var det godt.

Efter at have rejst en del i Asien og i Vietnam i særdeleshed har jeg en stor forkærlighed for vietnamesisk mad. Til vores held kørte vi forkert, da vi skulle finde hotellet (læs: min kæreste troede ikke på den adresse, jeg havde skrevet ned), og kom derfor forbi et hjørne, hvor jeg nær havde fået hold i nakken, og udbrød “Ejjjjj det så godt ud, der skal vi ind” (en kommentar, som jeg nok har sagt ca. en million gange i NY). Jeg fik dog ikke lov at komme derind med det samme: “Først skal vi parkere, finde hotellet checke ind, og så mad”. Heldigvis glemte jeg ikke stedet (Restaurant Blossom), som vi nåede at besøge to gange. De havde det lækreste vietnamesiske mad og til billige billige penge. Stedet ligger i Downtown LA, som vi ellers havde fået af vide, ikke havde noget at byde på. Men vi fandt altså flere fine steder, (inkl. flere lækre kaffebarer) og oplevede egentlig mere Downtown som et ‘up and coming’ område (som man jo siger i New York) end et sted, der ikke havde noget at byde på.

Efter jeg er kommet hjem, har jeg virkelig fået flg. kommentarer mange gange: “Ej hvorfor har du ikke taget mere på?” og fået af vide, at venners venner har spurgt, om jeg ikke blev tyk med alt det mad, jeg har spist (jvf. bloggen), mens jeg har været afsted. Dem, der kender mig rigtig godt, ved, at jeg er helt afsindig glad for mad og at jeg altid har været det, men de ved også, at jeg tænker over, hvad jeg spiser. Derfor: når jeg ligger billeder op af mad, er det jo ikke alt sammen, der er mit. Derudover lægger jeg jo heller ikke op, når jeg får kedelig havregryn osv. Samtidig er jeg jo heller ikke ligefrem junk-lover number one, selvom der har været rig mulighed for at være det i USA (det vil der snarest komme et indlæg med – gæsteindlæg vel at mærke). Så hvis I sidder derude og undre jer over, at jeg ikke er blevet proportionel tyk med antallet af måneder, jeg har været afsted, er det fordi jeg generelt spiser rimelig sundt, og derudover er jeg ved at træne op til et halvmarathon. Når man spiser meget ude (som vi har gjort de sidste par måneder), bliver man samtidig bedre til at lade rester ligge i stedet for at slikke tallerknen, som jeg ofte gør i Danmark for derefter at have en ud-af-kroppen-oplevelse, fordi man er mæt som aldrig før. Mit motto er altså: lidt men godt!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Oplevelser, Rejse. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til LA part lll (mad)

  1. Laura skriver:

    Det ser GODT nok lækkert ud! Jeg elsker asiatisk mad :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>