San Francisco part 117

Sad lige og prøvede at organisere skrivebordet på min mac, da jeg så en sidste mappe fra vores dage i San Francisco, hvor vi bl.a. besøgte området The Haights og Golden Gate Bridge. Haights var et super fedt område med masser af genbrugsbutikker og ikke mindst en kæmpe pladebutik ‘Amoeba Music’, hvor nogen gik lettere amok inde. Derudover spiste vi morgenmad på Kate’s Kitchen, som var en virkelig hyggelig og meget autentisk morgenmads-restaurant. Vil anbefale stedet til alle, der kommer forbi området. Ikke så meget for maden, men mere for stemningen og refill på kaffen. Hvis I står og skal til San Francisco, kan I kigge tilbage på min indlæg om byen her, her, her, her, her, og ellers kan jeg varmt anbefale Ida’s blog, som bor i San Francisco.

Siden torsdag har jeg været på camping i det jyske med 3 søde søde og savnede studieveninder. Vi har lavet alt for god mad, spillet bezzerwizzer og hygget os. Det er virkelig dejligt at komme helt ned i gear inden hverdagen, arbejde, studie og det nye liv i København begynder om ikke særlig længe. Jeg er vant til at bruge mine sommerferier til at arbejde 24-7, så det er helt mærkeligt at have hele dage, hvor der ikke rigtig er noget på programmet udover at læse og løbe. Det er vist noget, man skal nyde, mens disse dage er der.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Oplevelser, Random, Shopping. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til San Francisco part 117

  1. J'adore blog skriver:

    Hvor ser det smukt ud :-) Er så misundelse over at du har været i den by :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>