When on camping….

Som man kan se på bloggen, har jeg på rejsen fået virkelig lækkert mad. Men sådan har det altså ikke været hele turen igennem. Ja tro det eller ej, man kan faktisk godt blive virkelig træt af at spise ud (wauw – med Afrikas hungersnød i tankerne, var det den mest forkælede sætning til dato!!). Derfor var det egentlig dejligt, at vi havde primitive forhold på camping, og kun kunne lave simpelt og ikke mindst ultra billigt mad.

Færdige nudler er ganske lækre.

Nogengange flottede vi os og havde hele to (dåser) grønsager i vores Campbell’s tomatsuppe.

Pumpernikkel brød (i USA = lyst brød med sovsekulør) og brie – ikke en dårlig frokost midt i smukke Grand Canyon.

Pasta med tomatsauce fra fælles ‘spand’ – når der ikke er opvaskeforhold må man jo spare.

Verdens – jeg gentager VERDENS klammeste morgenmad på McDonalds. Der var bare desværre ikke andet kl 06.00 om morgen in the middle of nowhere. Pointen er: aldrig nogensinde vælg en ‘Egg Mac Muffin’. ALDIRG, føj!

Pasta med tomatsauce endnu engang – denne gang med havudsigt og delfiner. Mere kan man ikke bede om.

Pumpernikkel med tun. Knap så spændende, dog mættende :)

En dag flottede vi os og købte lidt forskelligt i Trader Joe’s, som jo er det mest fantastiske supermarked med den lækreste (og sunde) frokostafdeling. Og der er altid smagsprøver, som vi har benyttet os af flere gange :)

Fælles for alle måltider var, at de blev indtaget i fantastiske omgivelser og i højt humør. Fik jeg nævnt, at det var den mest fantastiske tur nogensinde? Det kan man virkelig mærke, når man kommer hjem. Derfor har jeg også brugt den sidste time på at kigge på rejser. Ikke længerevarende rejser, bare en lille tur. Helst til Afrika.

/Louise


Dette indlæg blev udgivet i Mad, Rejse, USA. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>