Bog inspiration

Noget af det bedste ved sommerferie er, at man kan få læst en masse bøger, som man (læs: jeg) ikke føler, man har overskud til, når man er i gang på studiet. Her er hvad, jeg er sprunget ud i denne sommer. Jeg er færdig med ‘Revolution’ af Jacob Ejersbo, og de to første af Jussi Adler bøgerne, hvor jeg nu er i gang med nummer 3 ‘Flaskepost fra P’. Alle kan virkelig anbefales. Den næste jeg går i gang med bliver Liberty, tror jeg. Ellers er jeg også gået i gang med både ‘Motherless Brooklyn’ og ‘The Locust and The Bird’, men jeg synes begge har været lidt svære at komme i gang med, så de er begge sat lidt på standby. Efter jeg er kommet hjem, har jeg mere haft lyst til at læse simpelt krimi, der ikke kræver så meget af en, og her er Jussi Adler perfekt. Men glæder mig også til at komme i gang med de andre.

Derudover er der også lidt hyggelæsning, og jeg var så heldig at få begge Meyer-bøger, da jeg kom hjem, og så lå der 5 ulæste Elle blade til mig.

I morgen byder på rigeligt tid til læsning, hvor jeg tager toget til Aalborg. Her skal jeg til bryllup hele weekenden, og jeg glæder mig.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>