Five Leaves FTW!

Et sted, som jeg vil anbefale alle at besøge, når de er i New York, er Five Leaves. Jeg kan desværre ikke selv tage æren for at finde dette virkelig cool sted, men derimod give den til vores søde New Yorker-danske venner (Rikke & Asger), som har været der mange mange gange. Desværre kom vi først forbi Five Leaves den sidste uge i New York, men nåede da alligevel at komme forbi 3 gange (bl.a. her). Vi har kun været der til brunch, men Rikke og Asger siger, at deres aftensmad er mindst lige så godt. Ovenfor er der et udpluk af deres lækre brunch retter, hvor den marrokanske omelet og trøffel pomfritterne er en klar favorit! Stedet ligger i Greenpoint, Brooklyn lige ved grænsen til Williamsburg og så kan man passende tage en lækker Stumptown to-go kaffe med over i McCarren Park, som ligger lige overfor.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, Mad, Random. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Five Leaves FTW!

  1. Sarah Rj skriver:

    Øøjj hvor ser det lækkert ud :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>