L Magazine

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Brooklyn FTW!! Mine absolutte yndlingssteder, butikker, restauranter og kaffebarer ligger alle i Brooklyn. Denne borough har det, man mangler, når man er på Manhatten, nemlig den der rolige, cool chill-faktor, som mange steder i Brooklyn summer af. L Magazine (som ses ovenfor) kan give gode tips til hvad du skal se og lave i Brooklyn, men også i resten af New York. Bladet er gratis og kan findes rundt omkring i ‘blad-holderne’ på gaden. Hvis du vil have hardcore Brooklyn guide på den virkelige lækre måde, skal du ofre et par dollars og købe Brooklyn Magazine, som er en guide til Brooklyn. Det er et virkelig lækkert magasin, som specielt er fedt, hvis man vil have lidt anderledes oplevelser, eller hvis man er bosat i Brooklyn og har lyst til at udforske ens område lidt.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>