Brooklyn Bridge

Så er vi kommet på plads på Vesterbro i København, og her er allerede rigtig dejligt at være. Kan i hvert fald ikke få armene ned over, at det næsten tager ligeså kort tid at gå ned i Netto eller Super Best, som det gør, hvis jeg skulle ud i fryseren (næsten). I Aarhus skulle jeg hver eneste gang enten op af Ny Munkegade, Paludan Müllers vej eller Randersvej, og folk der kender til Aarhus, ved hvor forfærdelige bekendtskaber de hver især er. Især med to poser på styret og en bagpå!

Anyways dette skal jo ikke handle om at køre op af bakke, men derimod om Brooklyn Bridge. Intet New York uden en tur over Brooklyn Bridge, eller hvad? Jeg tog først turen over broen et par dage før, vi forlod New York, og det var en dejlig tur, men med lidt for mange turister. Derimod har jeg været over Williamsburg Bridge et par gange – og det er altså mindst lige så flot, og endda næsten uden turister. Har en masse billeder fra mine ture, som jeg viser i et andet indlæg. Men pæn er Brooklyn Bridge da, og Downtown Manhattan har bare en flot skyline, som man ikke kan se på samme måde fra Williamsburg Bridge.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn, New York. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>