Giovanni Haircare

Iflg. jeres kommentarer til de sidste indlæg, er der stemning for lidt shoppesteming på bloggen. Det kommer nok i små doser, så det ikke bliver alt for meget. Derfor starter vi blidt ud med anbefaling af hårprodukt-mærket Giovanni, som jeg opdagede i New York. Jeg har i lang tid (efter anbefaling af en veninde i tidernes morgen) brugt John Master Organics, som ligesom Giovanni også er amerikansk, men med et liv på SU, blev jeg nødt til at finde et  billigere alternativt. Mit krav var, at det skulle være økologisk, fri for alt muligt skidt og til at betale. Da jeg ikke er en ekspert på området, tog jeg i Whole Foods, for så var jeg i hvert fald sikker på, at mine første to krav blev overholdt. Jeg faldt her over Giovanni, hvor jeg startede med at prøve balsamen ‘Smooth as silk’, som er virkelig god. Derfor jeg har nu udvidet min samling med: en hårkur, shampoo, serum og en stylingspray. Da Wholefoods jo desværre (!) ikke er lige ved hånden længere, har jeg købt dem over den engelske hjemmeside Skinnutrition, hvor priserne kun er lidt højere end i USA, og så er leveringen billig og hurtig. Kan klart anbefales, og de har rigtig mange lækre ting!

Nu må jeg ud af døren – skal til middag hos noget familie i Herlev! Håber I har haft en god (regnfuld) dag.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Random, Shopping. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Giovanni Haircare

 1. Malle skriver:

  Hej Lulle.
  Nu har Signe og jeg lige købt shampoo + conditioner :) så skal vi snart ses med vores bløde, flotte hår.

  Møs

  • louise skriver:

   Haha det glæder jeg mig til at mærke. Så skal vi ikke lave andet end at spise kage og nusse hinandens bløde hår! JEG GLÆDER MIG!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>