Blue Bottle

Min søde ven Asger, som jeg mødte i New York, har plaget mig de sidste mange måneder om at få lov til at komme på bloggen. Nu kan jeg slå to fluer med ét smæk ved at lade Asger få sin vilje, og samtidig fortælle om verdens bedste kaffe. Nemlig Blue Bottle. Stedet ligger i Williamsburg, men er oprindeligt fra San Francisco. Udefra ser stedet ikke særlig stort ud, men indvendig har de et kæmpe åben lager (billede 4), hvor man kan se alle de maskiner de bruger.

Når man bestiller en filterkaffe, laver de den til dig, mens du venter som på billede 3. Det kunne jeg godt vænne mig til at få hver gang, jeg skal have kaffe. Derfor har jeg også købt en Blue Bottle Hario tragt med til Danmark. Den gør mig godt (og glad) hver morgen.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Brooklyn. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>