J. Crew og shopping

Så er vi kommet til det lidt sjovere – nemlig shopping. En af de butikker jeg var allermest begejstret for i New York, var J. Crew, som ligger et hav af steder rundt på Manhattan. Hvis man skal sammenligne den med en butik i Danmark, er det nok COS, fordi J. Crew også har stor fokus på gode materialer som cashmere, uld, silke osv. Dog har J. Crew også meget ‘mor-tøj’ (hvis I forstår, hvad jeg mener), og er ikke helt så minimalistiske som COS. Alligevel er jeg fan. Specielt af deres basisting som cardigans og t-shirts, og det er da også det, jeg er hoppet på. Den grønne cardigan er i 100% cashmere, og t-shirts’ne er i modellen ‘Vintage’, som jeg er blevet glad for. De sidste to stribede bluser er i mærket Saint James, som J. Crew også fører. Derudover findes der en Saint James butik på Madison og 80th, men det er nu kun disse bluser, jeg er vilde med. Det andet er meget ‘hej-jeg-ejer-en-yacht-og-kan-godt-lide-golf-tøj’ i bedste Madison Avenue stil. Butikken Madewell, som bl.a. ligger på Broadway i Soho er en søsterbutik til J. Crew, og er også virkelig god og mere ung i udtrykket. Jeg har dog kun købt et par strømper derinde (egentlig mere af fornuft end lyst), men begge butikker er klart et besøg værd, og det er J. Crew Men også til jeres kærester eller jer selv :)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Random, Shopping. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til J. Crew og shopping

  1. Pernille skriver:

    Ahaa, nu forstår jeg hvorfor der altid følger en ‘can you believe it’ kommentar med når man spørger folk hvor deres tøj er fra og de fortæller at det er fra J Crew. Det må være mor-faktoren der spiller ind. Må hellere tjekke det ud, det må unægteligt være nogle lidt mere tilgængelige priser end dem vi holder os i OC :-)

    • louise skriver:

      Haha ja det er en meget rigtig kommentar :) Madewell er virkelig også fint – og ja begge er nok lidt mere indenfor rækkevidde end OC. Det må være forfærdeligt at være på arbejde blandt alle de flotte ting hele tiden.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>